Ehitusjärgne geodeetiline mõõdistus – ehitusjärgne teostusjoonis hoone või rajatise kasutusloa / kasutusteatise jaoks

  • ehitusjärgne kontrollmõõdistus
  • ehitusjärgne mõõdistus
  • ehitusjärgne teostusjoonis
  • ehitusjärgne geodeetiline mõõdistus
  • ehitusjärgne topo-geodeetiline plaan

Nimetusi on kasutusel erinevaid, aga lõpptulemuseks on ehitusjärgne teostusjoonis.
Kui vajate hoone või rajatise kasutusloa / kasutusteatise jaoks ehitusjärgset mõõdistust, siis küsige meile julgelt hinnapakkumist!

Mis on ehitusjärgne teostusjoonis?

Näiteks kui üksikelamu ehitamine on lõpetatud ja käsil on kasutusloa taotlemine, siis muuhulgas tuleb koostada ehitusjärgne teostusjoonis. See joonis peab kajastama kõiki ehitamise käigus tehtud muudatusi ehk joonisele tuleb kanda kõik ehitatud hooned ja rajatised. Uued maa-alused tehnorajatised tuleb samuti joonisele kanda ja need peaks olema eelnevalt teostusmõõdistatud. Joonisel peab olema näidatud ka ehituseelne säilinud maapealne situatsiooni ja säilinud maa-alused tehnovõrgud.
Elamu ehitusjärgsel teostusjoonisel on muuhulgas näidatud hoonete ning asjakohasel juhul ka rajatiste koordinaadid. Üldjuhul on lisatud veel hoone kõrgus, hoone pikkus, hoone laius, ehitisealane pind jmt. Joonis koostatakse PDF ja DWG formaadis ning koordinaadid tekstifailis, mis on ehitisregistrisse importimiseks sobival kujul.

Kui palju maksab ehitusjärgne mõõdistus?

Ehitusjärgse mõõdistuse hind sõltub objekti asukohast ja keerukusest. Täpsemalt saab hinna kohta lugeda SIIT.

Andmete laadimine ehitisregistrisse

Kui olete ehitisregistris kasutusloa taotluse juba koostanud, siis taotluse vahelehel ISIKUD tuleks sisestada kõik isikud, kes on tegevusega seotud. Kui näiteks ehitusjärgse mõõdistuse teostaja on Geoport OÜ, siis isiku lisamine käib väga lihtsalt ning juhend on SELLINE.
Peale isiku lisamist saab kaasatud osapool ehitisregistrisse laadida taotluse lisadokumendi, mis ehitisregistris on nimetusega “ehitusgeodeetiline või kontrollmõõdistus”. Täiendavalt tuleks importida registrisse geodeetilise mõõdistustöö alusel saadud hoone koordinaadid ning vajadusel korrigeerida hoone mõõtmeid.

Meie põhilised piirkonnad ehitusjärgse mõõdistuse teostamisel

Teostame suuremate objekti ehitusjärgset mõõdistamist üle Eesti. Väiksemate tööde puhul on meie põhiline piirkond: Tallinn, Rae vald, Kiili vald, Saku vald, Jõelähtme vald, Saue vald, Keila linn, Kuusalu vald, Anija vald, Lääne-Harju vald, Kose vald, Raasiku vald, Harku vald, Maardu linn, Kohila vald ja Haljala vald.

ehitusjärgne mõõdistus, ehitusjärgne teostusjoonis, ehitusjärgne kontrollmõõdistus

Telli ehitusjärgne mõõdistus meilt!

Omame üle 12 aasta pikkust kogemust ehitusjärgse mõõdistuse teostamisel ning läbi aastate oleme muuhulgas teinud ligi tuhat ehitusjärgset mõõdistust. Kõik meie tehtud mõõdistused on registreeritud omavalitsuste vastavates andmekogudes.
Küsi meilt hinnapakkumist või saada täpsustav küsimus täites allolev päringuvorm.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ehitusgiid

Ehitisregistri kasutusjuhendid

Topo-geodeetilisele uuringule ja teostusmõõdistamisele esitatavad nõuded